CLOCSS Coating Inspections & Surface Solutions breidt uit

Met grote trots kunnen wij u mededelen dat CLOCSS Coating Inspections & Surface Solutions BV de stap heeft genomen om uit te breiden en op 1 juli 2018 hebben wij de sleutel van ons nieuwe kantoorpand aan de Edisonweg 7-18 te Spijkenisse gekregen. Hiermee hopen wij de uitstraling te geven welke u van ons verwacht.

Tevens heten wij onze nieuwe collega, Stef Willeboordse, van harte welkom bij onze groeiende onderneming. Stef is op 1 augustus 2018 bij ons aan de slag gegaan als Frosio Level 3 Coating Inspector. Na 12 jaar in het veld voor één van de grootste verffabrikanten op de markt heeft Stef besloten de uitdaging met CLOCSS aan te gaan en het team te versterken. Wij wensen Stef veel succes met zijn nieuwe positie.

Dit alles hebben wij feestelijk gevierd op 3 augustus j.l. met onze klanten, familie en vrienden.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun komst en de leuke attenties. Vanaf heden bent u van harte welkom op de Edisonweg 7-18, 3208 KB te Spijkenisse.

 

English Version:

With great proud we would like to announce that CLOCSS Coating Inspections & Surface Solutions BV has taken the step to expand and on July 1st, 2018 we have received the keys to our new office building on the Edisonweg 7-18 in Spijkenisse. With this step we hope to have the exposure you expect from us.

Also, we would like to welcome our new colleague, Stef Willeboordse, in our growing company. Stef has started with us on the 1stof August 2018 as a Frosio Level 3 Coating Inspector. After working in the field for one of the largest paint manufacturers during the past 12 years, Stef has decided to accept the challenge to join the CLOCSS team. We wish Steff all the best in his new position.

All this we celebrated last 3rd of August with our customers, family and friends.

We would like to thank all of you for accepting the invitation and your kind gifts. As of now you are most welcome to visit us in our new office building on the Edisonweg 7-18 in Spijkenisse.

All photos taken by Zoë den Exter (ZOEX).

CONTACT US

How to get in touch.

Hours:

24/7

Coating Inspections

Olaf Janse
Frosio Level III Certified Coating Inspector
Certificate No. 3575

M: +31 (0) 6 837 99 003
T: +31 (0) 181 845 419
olaf@clocss.nl

Claudia Janse

M: +31 (0) 6 230 05 312

E-mail

Claudia Janse
Legal and Finance

info@clocss.nl

Address:

Bazuinstraat 13
3208 DC Spijkenisse
The Netherlands

SEND EMAIL

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]